Чорнобаївська районна рада ветеранів відзначила 30-річчя

Чорнобаївська районна рада ветеранів відзначила 30-річчя

Днями у фойє Чорнобаївського районного Будинку культури відбувся урочистий захід, присвячений 30-ій річниці ветеранської організації району від дня її заснування.

За ці роки в існуванні ветеранської організації Чорнобаївщини змінилося немало. В її історії багато досягнень, адже вона по праву вважається однією із кращих в області, та й в Україні. Є в її рядах прекрасні люди, які, безпосередньо, й створювали цю історію, щодень піклуючись про ветеранів району та кожної територіальної громади. Тож на святі теплим словом, щирою подякою за турботу про людей поважного віку згадали кожного з числа тих, хто стояв у витоків організації, хто впродовж років допомагав та й нині продовжує підтримувати ветеранів.
Привітати ветеранів району із днем народження їхньої організації прийшли голова Чорнобаївської райдержадміністрації Сергій Джоболда, депутат Черкаської обласної ради Микола Пошиваник, заступник Чорнобаївського селищного голови Володимир Огнівенко, голова профспілки працівників освіти і науки Чорнобаївської РДА Раїса Панаско, голова районної організації Товариства Червоного Хреста Людмила Ковальова. Вони поздоровили ветеранів зі святом, вручили пам’ятні дарунки. Побажали довгих і щасливих років життя, міцного здоров’я, миру, оптимізму і благополуччя.

Чорнобаївська районна рада ветеранів відзначила 30-річчя

До вітальних слів приєдналися почесні гості з Драбова та Черкас. Заступник голови Драбівської районної ради Тетяна Богославець, голова Драбівської районної ради ветеранів Валентина Крокосенко та голова первинної ветеранської організації смт Драбів Валентина Клименко передали вітання та запашний коровай від драбівчан. А голова Черкаської обласної організації ветеранів Володимир Веретільник до подарунків додав ще й пісенні вітання власного виконання.

Чорнобаївська районна рада ветеранів відзначила 30-річчя

Ведуча свята Людмила Восколович провела зворушливий ювілейний захід. Присутні перегорнули сторінки 30-річної історії. З глибокою повагою поіменно пригадали всіх очільників районної організації ветеранів та її первинних ланок у селах. Найкращими словами подякували нинішнім головам сільських рад ветеранів. Особливі слова вдячності прозвучали на адресу колишнього багаторічного керівника районної організації Раїси Омелечко. Багато теплих слів адресували її правонаступнику – Віталію Момоту, який близько року очолює районну раду ветеранів, прекрасно поєднуючи опіку над ветеранами всієї Чорнобаївщини і Чорнобаю зокрема, де він також є головою селищної ради ветеранів.

Чорнобаївська районна рада ветеранів відзначила 30-річчя

Приємною стала мить нагородження активістів ветеранського руху з нагоди 30-ої річниці районної організації ветеранів.
Грамотами районної державної адміністрації за активну громадську діяльність, значний внесок у розвиток ветеранського руху нагороджені голови первинних ветеранських організацій Надія Чорногор (Хрестителеве), Катерина Годована (Богодухівка), Меланія Матюша (Ревбинці) та Ольга Калита (Чорнобай).

Чорнобаївська районна рада ветеранів відзначила 30-річчя

Подяками профспілки працівників освіти і науки відзначені освітяни − голови ветеранських організацій Катерина Золотаренко (Воронинці), Марія Кінаш (Лящівка), Валерія Курченко-Мальцева (Веселий Хутір), Марія Шара (Тимченки), Раїса Короп (Старий Коврай), Надія Сира (Бакаєве).
За особливі заслуги перед ветеранами Черкаської області та з нагоди 30-річчя заснування Черкаської обласної організації ветеранів грамотою Черкаської обласної організації ветеранів нагороджена Чорнобаївська районна рада ветеранів та її голова Віталій Момот і колишній голова районної ради ветеранів Чорнобаївщини, ветеран праці Раїса Омелечко.

Чорнобаївська районна рада ветеранів відзначила 30-річчя

Вдалим доповненням святкової атмосфери концертної програми стали вокальні та музичні номери самодіяльних артистів району.
Непомітно пролетіла ювілейна зустріч. Завершив її виступ Віталія Момота.
− Золотого вам віку, ветерани! Міцного здоров’я, щастя, наснаги, миру, успіхів у здійсненні планів і задумів, – побажав промовець, вручаючи кожному із колег квіти.
Звертаючись до голів сільських ветеранських організацій, Віталій Момот висловив їм вдячність за патріотизм та мужність, багаторічну плідну працю, вагому роль та активну участь у громадсько-політичному житті Чорнобаївщини, за підтримку і опіку над кожним ветераном у своєму населеному пункті.

Інна Чмихало

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x