«Про світло всередині нас»: черкаський гурт випустив нову пісню

«Про світло всередині нас»: черкаський гурт випустив нову пісню

Сьогодні черкаський гурт «Boberplane» презентував нову пісню «В темряві» на цифрових платформах. Цей трек не про пітьму, а навпаки – про світло всередині нас, про близьких людей, завдяки підтримці яких можна здолати всілякі труднощі. Про це повідомляють журналісти «Нової Доби».

– Перші рядки я написав під час блекаутів, коли вся країна занурилась у цілковиту темряву. Зізнаюсь, тоді атмосфера була моторошною. Ми очікували на нові бомбардування енергетичної інфраструктури, не знали, що відбуватиметься далі. Але все одно вірили в перемогу, не занепадали духом й берегли вогники родинного тепла, – розповів фронтмен гурту «Boberplane» Сергій Бобров.

Композицію «В темряві» Сергій та Максим Кривобородов виконали під час першого благодійного концерту в жовтні 2022-го. А два місяці тому створили офіційну музичну версію.

– Максим Кривобородов є учасником гурту «Boberplane» і аранжувальником майже всіх пісень. Ми вирішили зробити композицію легкою, адже в ній ідеться скоріше про взаємини між близькими людьми. Кохаємо, віримо, підтримуємо, а отже – темрява нас не здолає. Тож звучання вийшло лайтовим, спокійним і подекуди танцювальним, – зазначив Бобров.

Обкладинка треку «В темряві» належить черкаській дизайнерці, ілюстраторці Євгенії Помогайбо. Вона створила збірний образ українця, який сильніший за холод і морок.

– Я запропонував Євгенії зобразити дитину в обіймах матері – символ тепла й захисту. Коли ми сиділи в темних кімнатах, я думав: «Та яка пітьма! Нас нічого не злякає, якщо поруч рідні люди». А вона доопрацювала одну зі своїх робіт, що якнайповніше відтворює наш емоційний стан, – сказав Сергій Бобров.

Пісню випустили на лейблі Moon Records (@moonrecua – цифрова дистрибуція).

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x