Із 95-річчям вітали жительку Шполянщини

Із 95-річчям вітали жительку Шполянщини

Вона стала свідком найстрашніших трагедій, які пережив український народ у ХХ столітті. Це − Голодомор 1932−33 років, Друга світова війна та післявоєнний штучний голод у 1947−48 роках.18 вересня 2017 року до оселі ювілярки завітали заступник голови Шполянської райдержадміністрації Ольга Шпиця та голова районної ради ветеранів війни та праці Володимир Пустовіт. На адресу Марії Яківни прозвучало багато теплих і зворушливих вітань. Про це «Нова Доба» дізналася в Шполянській РДА.

Після привітання, керівники поспілкувалися з довгожителькою та її родиною. Ювілярка сама родом із Терешок, що на Шполянщині. Усе життя пропрацювала в місцевому колгоспі ланковою, виростила двох дітей, має на сьогодні 2 внуків та 3 правнуків.

У 85 років переїхала до Шполи. 25 років по тому, як втратила коханого чоловіка. Проживає з донькою та зятем. Уже 9 років прикута до ліжка. Марія Денисенко й донині чудово читає та дивиться телевізор. Із найкращими побажаннями владці подарували ювілярці квіти та вручили матеріальну допомогу в розмірі 300 гривень.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x