Гороскоп від «Нової Доби»

Гороскоп від «Нової Доби»

Овен

Зірки знають, що ви потребуєте чогось новенького, якогось чарівного «пенделя», аби життя заграло новими фарбами. Виявляється, усе просто. Аби змінити все на краще треба змінити мислення і прищепити нову звичку. Яку саме? Ну, хоча б почніть позитивно мислити. Насамперед про себе! Кажуть, діє приголомшливо.

Телець

Тельці вже й забули, що десь там далеко у них є безліч справ, що чекають свого дня. Очі бояться, а руки роблять – ось найкращий девіз цього четверга. Усім буває страшно втілювати мрії, від яких метелики у животі. Але повірте, воно того варте. Припиніть планувати, натомість увімкніть режим турбо та почніть діяти на повну.

Близнюки

Близнюки, у вас накльовується серйозна розмова, якої не уникнути. Із ким? Та із самими собою. Пора дослухатися до внутрішнього «я», адже в нього вже давно змінилися орієнтири. Можливо замість чергового кар’єрного забігу таки варто розглянути варіант короткотривалої відпустки?

Рак

Всесвіт каже, що січень – ваш місяць. Енергії буде, хоч відбавляй, а бісики в очах допоможуть звести з розуму кого завгодно. Це все так покровителька Венера попрацювала. Завдяки такому натхненню ви будете постійно тримати баланс «дім-робота», спробуєте себе в ролі мультизадачного героя та насолоджуватиметесь успіхами у багатьох сферах.

 

Лев

Леви завжди енергійні та дуже працьовиті, але з початком четверга навіть вони будуть здивовані ураганом ідей, що пролетів у їхній голові. Бути більш стриманим у почуттях – ось головна порада зірок. ЇЇ варто прислухатися, адже бути активними на всіх фронтах іноді дуже втомлює. Тому виокреміть найважливіше і вперед!

 

Діва

Діви, ну досить! Досить бути такими крутими і успішними. У вас якась особлива гармонія і домовленість із зірками в цей період. Адже ви на повну кайфуєте від усіх можливостей та максимально їх використовуєте. Саме тому небесні світила підкинуть вам ще більше шансів для радощів та самореалізації. Насолоджуйтесь таким подарунком долі.

 

Терези

Усе, що вам треба, подивитися навколо і побачити, що те, чого довго шукали та просили – поряд. І як круто, що ви знаєте, що з цим робити. Адже плисти за течією – давно не ваш варіант. Творити власне життя набагато цікавіше. Якщо сумніваєтесь, які рішення ухвалити, віддані друзяки завжди прийдуть на допомогу.

 

Скорпіон

Сьогодні Скорпіонам захочеться сховатися під ковдру і не вилазити з-під неї, поки їх не залишать у спокої. Ну що тут сказати? Та перестаньте! Що поганого в тому, що друзі кличуть на класні зустрічі, а шеф жити не може без вашого досвіду у веденні справ? Так, підвищена увага до вашої персони лякає, але скоро звикнете і, можливо, статус зірки вам навіть сподобається.

 

Стрілець

Зірки зіграють на користь представників цього знаку та посилять увесь їхній шарм. І неспроста, адже зустрічі і нові контакти – те, що для вас життєво необхідно цього місяця. Стрільці, у січні ви полетите назустріч незвіданому, цікавому і прекрасному, будете справді активними. Не те, що кілька тижнів тому. Тому відлежуватися на дивані – не ваш варіант!

 

Козеріг

Думали, що спокійна середина січня  – класний привід, аби нарешті розслабитися? Ех, ні, це тільки початок! Козерогів чекає період кардинальних змін у житті. Усе буде таким насиченим і динамічним, що у вас голова закрутиться. Та результат того вартий, обіцяють зірки. А їм не можна не вірити, правда ж?

 

Водолій

Ось за що усі люблять цей знак, так це за можливість принести мир у будь-яку суперечку та конфлікт. Але сьогодні Водолії позбудуться цієї ролі і стануть справжніми егоїстами, які думатимуть лише про свої потреби. Ну і нехай, давно пора! Із роботою все буде окей, з грошима – ще краще. А кохання траплятиметься на кожному кроці. Ех, не життя, а мрія…

 

Риби

Бути Рибами дуже цікаво, особливо цього четверга. Від таких можливостей, що з’являться згодом, ви просто будете пищати. Ну, звичайно, занадто легко все бути не може, не вводитимемо вас в оману. Просто зараз зверніть більше уваги на роботу. А поза нею кайфуйте на повну, вам це наче сам лікар прописав.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x