На Христинівщині припинили діяльність наркоторговця

На Христинівщині припинили діяльність наркоторговця

Уманська місцева прокуратурою здійснює процесуальне керівництво в кримінальному провадженні за фактом збуту 49-річним жителем Христинівського району наркотичних засобів, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від Черкаської обласної прокуратури.

Місцева прокуратура 14.09.2017 спільно з працівниками поліції за місцем проживання зловмисника провела санкціонований обшук, під час якого виявлено та вилучено значну кількість рослин конопель, електронні ваги, а також кошти, здобуті злочинним шляхом.

Наразі Уманським міськрайонним судом накладено арешт на вилучені грошові кошти в сумі 78 тис. грн., 15,5 тис. євро та 4,5 тис. доларів США.

У кримінальному провадженні триває проведення судово-хімічних експертиз, по закінченні яких буде вирішено питання про застосування заходів забезпечення кримінального провадження відповідно до вимог законодавства.

Тривають заходи щодо встановлення всіх осіб, причетних до вчинення злочину, а також забезпечення прийняття законних і неупереджених процесуальних рішень, зокрема повідомлення особі про підозру та обрання запобіжного заходу.

Довідково: за вчинення вказаного кримінального правопорушення передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років із конфіскацією майна.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x