Рятувальники проводять застережливі бесіди з прочанами в Умані

Рятувальники проводять застережливі бесіди з прочанами в Умані

В місті Умань настає кульмінація святкових заходів з нагоди Рош-га-Шана. В ніч з 20 на 21 вересня усі хасиди-прочани зустрічатимуть 5778 новий рік за власним часописом. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Цього року навряд чи буде побито рекорд по кількості прочан-хасидів, що прибули до могили Цадіка Нахмана. Станом на ранок 20 вересня в Умані зареєструвалися 30450 хасидів, з яких 27691 – чоловік, 14 – жінок, 2745 – дітей. У попередні роки кількість прочан наближалася до 40 тисяч.

З метою забезпечення пожежної та техногенної безпеки поруч із меморіальним комплексом Управління розгорнуло спеціальний зведений загін.

Рятувальники щодня проводять із закордонними гостями інформаційно-профілактичну роботу. Аби ознайомити паломників з правилами пожежної безпеки та навчити їх основним правилам життєдіяльності вони щоденно роздають їм спеціально розроблені пам’ятки, де вказані правила пожежної та техногенної безпеки, викладені на івриті та англійською мовами.

Водночас в під’їздах багатоповерхівок, готелях та інших місцях з масовим перебуванням паломників рятувальники додатково розмістили застережні плакати та вивісили інформаційні листівки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x