Ольга Швець: «Треба припинити дерибан бюджету, землі й посад»

Ольга Швець: «Треба припинити дерибан бюджету, землі й посад»

Депутатам Черкаської міської ради
ЗВЕРНЕННЯ

20 лютого 2014 року Черкаська міська рада ухвалила рішення про саморозпуск та відправила у відставку секретаря Черкаської міської ради В. Білоусова. Це рішення було фактично одностайно підтримано всіма депутатами, які усвідомили власну відповідальність перед громадою Черкас. Перемога революції, мільйони людей, які здобували Свободу і відстоювали гідність України на Майдані, сотні загиблих за мрію про нову країну стали для нас наказом принципово змінити обличчя влади та провести повне її оновлення.

На виконання рішень Черкаської міської ради 14 березня 2014 року Верховна Рада України ухвалила Постанову «Про призначення позачергових виборів Черкаського міського голови». 17 березня 2014 року Верховна Рада України ухвалила Постанову «Про призначення позачергових виборів Черкаської міської ради». Згідно з документами, позачергові вибори Черкаської міської ради та міського голови м. Черкас відбудуться 25 травня 2014 року.

І сьогодні, на в. о секретаря Черкаської міської ради В. Білоусова, на депутатів Черкаської міської ради та сформований ними виконавчий комітет покладається надзвичайна відповідальність за забезпечення підготовки і проведення в м. Черкасах виборчого процесу, за стале функціонування структурних підрозділів Черкаської міської ради та своєчасне ухвалення рішень упродовж цих двох місяців.
Проте зараз, фактично за два місяці до виборів, у Черкаській міській раді відбувається дійство з переобрання секретаря Черкаської міської ради, яке не привнесе нічого окрім зриву виборчого процесу та управлінського хаосу, що потягне за собою тяжкі наслідки для міста.
Так, у депутатів Черкаської міської ради та громади м. Черкас є великі претензії до В. Білоусова. Це за його згоди блокувалась будівля Черкаської міської ради, надсилались звернення до суду про заборону мирних зібрань, приймались недолугі управлінські рішення. Так, В. Білоусов є представником КПУ, яка весь цей час була посібником режиму Януковича і до сьогодні не покаялась перед народом України. І саме тому нам треба зробити все можливе, щоб через два місяці жителі м. Черкас обрали нову, патріотичну владу, гідну представляти їхні інтереси і спроможну забезпечити європейський розвиток міста, а не сталий дерибан бюджету, землі і посад.

Тому найбільш відповідальним рішенням в інтересах громади Черкас на сьогодні є – зобов`язати в. о. секретаря Черкаської міської ради В. Білоусова забезпечити підготовку і проведення виборів Черкаської міської ради і Черкаського міського голови, припинивши при цьому дерибан посад та ухвалення відверто варварських рішень в інтересах наближених до влади угруповань.

Якщо сьогодні Черкаська міська рада всупереч інтересам громадян і їхнього права обирати продовжить гру в заміну одного обличчя в кріслі секретаря на інше, ми будемо мати тяжкі наслідки. Перерозподіл посад, портфелів, сфер впливу, підкріплене повним невіглаством та явною неспроможністю повноцінно керувати містом за два місяці до виборів. Організатори цього хаосу вочевидь матимуть лише одну мету – зірвати проведення виборів у місті, позбавити його громадян законного права обирати та забезпечити самим собі сталий розвиток лише у своїх власних корисливих інтересах.

Вибір, який зроблять депутати Черкаської міської ради, можливо і є для них сьогодні тою люстрацією, яка визначить не тільки їхній подальший шлях, а й долю всього міста.

Депутат Черкаської міської ради О.В. Швець

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x