Школи Корсунь-Шевченківської громади отримали нові парти та мультимедійні дошки

Школи Корсунь-Шевченківської громади отримали нові парти та мультимедійні дошки

Від початку нинішнього навчального року заклади освіти Корсунь-Шевченківської громади поповнились новими партами та мультимедійними дошками. Про це повідомив керівник громади Віталій Мацюк у своєму телеграм-каналі.

Розподілили придбане за бюджетні кошти обладнання еквівалентно до кількості учнів, а загалом у школи громади закупили 150 комплектів дорослих парт і один комплект дитячий. Півтори сотні двомісних парт зі стільцями спрямували для здобувачів освіти середньої і старшої вікової ланки. Таким чином удалося замінити парти загалом у десяти класах, де меблі були найстарішими. Один дитячий комплект отримають учні початкової ланки.

«Крім цього, громада закупила також мультимедійні дошки із проекторами. Технології не стоять на місці, тож ці дошки тепер ще більш удосконалені й широкоформатні. За відгуками вчителів, інтерактивна дошка є доволі цінним інструментом для навчання, що допомагає викладати новий матеріал жваво і захоплююче, − зазначив Віталій Мацюк. − На інтерактивній дошці можна легко пересувати об’єкти й написи, додавати коментарі до текстів, малюнків і діаграм, виділяти ключові ділянки тощо. Таким чином легше завоювати увагу сучасних дітей, які звикли до яскравості зображень у віртуальному світі. Вони сприймають навіть складний матеріал як гру, зосерджуються на ньому й швидше запам’ятовують».

Загалом школи громади отримали тринадцять мультимедійних дошок із проекторами.

 

Більше новин у нашому телеграм-каналі − https://t.me/novadoba              

 

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x