На Звенигородщині затримали чоловіка, який жив за рахунок крадіжок

На Звенигородщині затримали чоловіка, який жив за рахунок крадіжок

З території домоволодіння потерпілої викрадено велосипед. Відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До Звенигородського відділу поліції звернулася 29-річна жителька одного із сіл району. Жінка повідомила, що з подвір’я будинку викрадено її велосипед.

Протягом декількох годин правоохоронцям вдалось встановити зухвалого крадія, ним виявився 46-річний житель Звенигородського району, якого поліцейські затримали на вулиці в селі та доставили до відділу поліції.

В кабінеті слідчого чоловік розповів, що в такий спосіб заробляв собі на прожиття. Заздалегідь видивлявся та пильнував, де і який велосипед можна вкрасти, після вчиненого перепродував місцевим жителям.

На даний час задокументовано три епізоди крадіжок велотранспорту. Правоохоронці працюють над встановленням повного кола осіб, яких обікрав зловмисник.

За даним фактом слідчим відділенням Звенигородського відділу поліціївідкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x