У Черкасах успішно пройшов концерт ансамблю «Ярославна»

У Черкасах успішно пройшов концерт ансамблю «Ярославна»

Близько сотні черкащан завітали на концерт ансамблю народної пісні «Ярославна», який відбувся 20 березня у Будинку культури ім. І. Кулика. Присутні мали змогу послухати народні українські пісні в авторській обробці та за бажання підспівати виконавцям.

Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі міської ради.

Колектив виконував відомі багатьом українські народні пісні. Проте особливістю ансамблю «Ярославна» є те, що виконавці намагаються осучаснити давно відомі мелодії за допомогою авторського аранжування. Крім того, у музиці колективу ви не почуєте звуку баяну, його замінила кобза. Учасники ансамблю грають на контрабасі, скрипці, флейті, кобзі та бубні, що допомагає їм створити енергійну та запальну осучаснену мелодію.

− Ми власноруч створюємо аранжування до народних пісень тих країн, де ми мали змогу виступати на гастролях. Але все ж, більшість нашого репертуару становлять саме українські народні пісні. Ми дуже вдячні тим, хто підтримує нас та нашу творчість, − зазначила керівник ансамблю Інга Міхаль.

− Маю дуже сильні враження від концерту. «Ярославна» − це ті люди, які просто приречені на любов публіки, завдяки своїй енергетиці, щирості та відвертості, де б не виступали чи: на великій сцені, чи на сцені сільського будинку культури, − розповів Олександр Бондаренко, відданий прихильник творчості ансамблю.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x