У Тальному викрили гаражного злодія

У Тальному викрили гаражного злодія

Зловмисник викрав електроінструменти та збув за незначною ціною. Відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До Тальнівського відділення поліції звернувся 60-річний місцевий житель. Чоловік повідомив про крадіжку електроінструментів. Як з’ясували правоохоронці, зловмисник уночі проник до гаража, розташованого біля будинку потерпілого, шляхом підбору ключа. Серед майна, яке було всередині, вибрав електроінструменти, після чого втік.

Особу зловмисника було встановлено. Ним виявився 33-річний раніше судимий сусід потерпілого, який за місцем проживання характеризується з негативного боку. Викрадені пристрої чоловік збув за вигідною ціною. Особу, яка придбала викрадені речі, було встановлено. Речові докази вилучили правоохоронці.

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження передбачене частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до трьох років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x