Що потрібно знати майбутньому покупцю про Xbox Series X?

Що потрібно знати майбутньому покупцю про Xbox Series X?

Флагманська ігрова консоль від компанії Майкрософт Xbox Series X не потребує додаткової реклами. Її власники вже декілька років поспіль рекомендують її до покупки та не готові замінити на будь-яку іншу. Придбати її вигідно можна в Retromagaz. Потужна швидкодійна консоль сподобається гравцям різного віку з різними смаками в іграх.

 

Особливості Xbox Series X

 

Ігрова консоль нового покоління зібрала в собі всі переваги попередників та отримала ряд сучасних технологічних рішень, зокрема:

оновлений геймпад ергономічної форми з тактильним зворотним зв’язком;

потужність і швидкість роботи завдяки використанню AMD-процесора та SSD-диска;

підтримку дозволу 4К в іграх;

наявність функції швидкого продовження гри завдяки зберіганню в пам’яті до 5 ігор з можливістю продовжити незакінчений ігровий процес з місця зупинки;

зворотну сумісність з іграми минулих поколінь.

Корпус Xbox серії X виконаний у стильному лаконічному дизайні, він чудово впишеться у будь-який інтер’єр. Зовнішній вигляд консолі практично не змінюється протягом декількох років; звичний простий та стриманий дизайн дуже полюбився власникам Xbox Series X.

 

Як грати в Xbox Series X з України

 

Xbox в Україні є досить популярним, проте офіційно Microsoft не запускала продажі своїх ігрових консолей в нашій країні, їх привозять з-за кордону. З цієї причини завести акаунт і купувати цифрові версії ігор українцям неможливо, адже у розділі «регіон» немає України. Це засмучує та іноді заставляє відмовитися від покупки. Проте не варто. Гравці можуть створити акаунт, вибравши будь-який інший регіон, наприклад, Туреччину чи Аргентину: вони найдешевші.

Вибір регіону є нескладним, гравцям не потрібно будь-яким чином підтверджувати місце проживання, користуватись VPN також не потрібно. Банківська картка для здійснення платежів може бути українська, доларова чи гривнева. Значення має лише вказана адреса проживання її власника, яку потрібно ввести під час верифікації платіжної картки, важливо вказувати індекс регіону, який вказаний в акаунті.

Після створення акаунта і прив’язки карти можна починати покупки цифрових ігор, проте не варто поспішати та купляти декілька за один раз: є ризик тимчасового бану. Краще придбати улюблені ігри за декілька підходів, без використання кошика.

Завдяки цій маленькій хитрості купувати цифрові ігри та грати в Xbox Series X з України просто без жодних обмежень.

 

*партнерський матеріал

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

3 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Сергій

Аргентини вже нема🙃

Назар

В мене є потужний ПК, ноутбука, але лежачи на дивані іграти на 52 дюймовому телевізорі з хорошив FPS і з гарною графікою на Xbox X – це дуже приємний і новий спосіб насолоди, особливо коли є Game pass який забезпечує велику бібліотеку ігор.

C-т. Rassell

Х-box X, чудова річ. Зараз проходжу всі частини Метро 2033, чекаю на вихід S.T.A.L.K.E.R. 2. Якщо хочете щось на день народження, то потіште себе, купіть собі
X-box.

3
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x