Безхатьку, який погрожував жінці ножем у центрі Черкас, «світить» ув’язнення

Безхатьку, який погрожував жінці ножем у центрі Черкас, «світить» ув’язнення

19 липня працівники поліції затримали чоловіка, який в центрі міста Черкаси погрожував ножем жінці з дитиною. Зловмисником виявився 25-річний раніше судимий чоловік, який не має постійного місця проживання. Про це «Нова Доба» дізналася від Черкаської обласної прокуратури.

За вказаним фактом внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 187 КК України (напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний з погрозою застосування насильства, небезпечного для життя чи здоров\’я особи, яка зазнала нападу) Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування здійснює слідчий відділ Черкаського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Черкаській області.

Процесуальне керівництво забезпечує Черкаська місцева прокуратура, працівники якої надали низку вказівок, спрямованих на встановлення фактичних обставин події.

Зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Досудове слідство у кримінальному провадженні триває та перебуває на контролі Черкаської місцевої прокуратури.

Довідково: за вчинення вказаного кримінального правопорушення особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x