В Умані підсумували результати українсько-норвезького проекту

В Умані підсумували результати українсько-норвезького проекту

19-20 вересня в м. Умань відбулось підсумкове засідання робочих груп з підвищення якості надання соціальних послуг в сфері соціального захисту населення. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Уманської міськради.

Організаторами засідання були: Асоціація міст України, Норвезька асоціація місцевих і регіональних влад, Норвезький інститут міських і регіональних досліджень Осло і Акерхузького університетського коледжу прикладних наук в рамках проекту: «Партисипативна демократія та обгрунтовані рішення на місцевому рівні в Україні», фінансованого МЗС Норвегії.

20 вересня в залі засідань виконавчого комітету Уманської міської ради відбулось засідання за участю представників інших міст надавачів соціальних послуг, директора офісу міжнародних проектів Норвегії Еліти Цакуле, менеджера Україно – Норвежського проекту Крістіана Ларсена та координатора проекту в АМУ Наталі Бескупської.

Представники міст України обмінялись досвідом у вирішенні проблем соціального захисту та обговорили шляхи покращення надання соціальних послуг у громаді.

«Ми пишаємось, що місто Умань є учасником спільного українсько-норвезького проекту, де визначається внесок міста у виробництво соціальних послуг у сфері соціального захисту населення. Це питання наразі є актуальним, особливо в умовах децентралізації, щоб максимально наблизити соціальні послуги до кожної людини», – сказав міський голова Олександр Цебрій.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x