У Черкасах пропонують студентам платити 50 % вартості проїзду

У Черкасах пропонують студентам платити 50 % вартості проїзду

Понад 20 питань із життєдіяльності міста розглянули під час засідання виконавчого комітету. Зокрема, ухвалили низку рішень, інформують у пресслужбі Черкаської міської ради.

Проголосували за проведення ярмарку з продажу квітів до Міжнародного жіночого дня. Квітами торгуватимуть із 1 по 12 березня по бульвару Шевченка на відрізку між вул. Смілянською та Небесної Сотні. Ярмарок працюватиме з 7.00 до 20.00.

Проголосували за необхідність перегляду рішення виконкому щодо затвердження тарифів на проїзд і встановлення безоплатного проїзду для учнів і для студентів. Це необхідно для забезпечення економії міського бюджету. Пропонується учням залишити безкоштовний проїзд, а для студентів встановити 50 % оплати за умови пред’явлення студентського квитка. Відповідний проєкт регуляторного акту планується розробити до кінця березня.

Затвердили акт приймання – передачі майна для Черкаського ЦНАПу. Він отримав спеціальне обладнання, і тепер у нашому ЦНАПі будуть доступні найзатребуваніші послуги сервісних центрів МВС. Видача, обмін посвідчення водія, реєстрація транспортних засобів, видача індивідуальних номерних знаків транспортних засобів тощо буде здійснюватися у Центрі надання адмінпослуг орієнтовно вже за місяць.

Проголосували за утворення комісії для перевірки стану військового обліку на комунальних підприємствах та установах Черкаської міської ради.

 

Більше новин у нашому телеграм-каналі − https://t.me/novadoba              

 

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x