У Христинівці чоловік, який лише вийшов із тюрми, учинив крадіжку

У Христинівці чоловік, який лише вийшов із тюрми, учинив крадіжку

Христинівські правоохоронці затримали 29-річного запоріжця у процесуальному порядку. Як з’ясувалося, лише декілька днів тому його звільнили з місць позбавлення волі. Наразі чоловіка підозрюють у скоєнні нового злочину за який йому загрожує до 10 років за ґратами, повідомляють у пресслужбі ГУНП України в Черкаській області.

Увечері 27 січня охоронець магазину в Христинівці помітив, як невідома особа викрала велосипед. Чоловік затримав грабіжника гарячими слідами та викликав працівників поліції.

29-річного чоловіка у порядку ст. 208 КПК України помістили під варту до ізолятора тимчасового тримання. З’ясувалося, що уродженець Запорізької області тільки вийшов із тюрми, де відбував покарання за вчинення злочинів проти власності, проти довкілля та у сфері обігу наркотичних речовин.

За замах на грабіж в умовах воєнного стану, ч. 3 ст. 15 ч. 4 ст. 186 КК України, слідчі під процесуальним керівництвом Уманської окружної прокуратури оголосили затриманому про підозру.

У суді підозрюваному обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою – 60 діб. Тепер чоловіка можуть ув’язнити ще на 10 років. Досудове розслідування триває.

 

Більше новин у нашому телеграм-каналі − https://t.me/novadoba              

 

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x