Привласнила понад 4 млн грн: на Черкащині викрили працівницю банку

Привласнила понад 4 млн грн: на Черкащині викрили працівницю банку

Слідчі повідомили про підозру в службовому підробленні та заволодінні чужим майном 40-річній черкащанці. Їй загрожує від 7 до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Про це повідомляють у пресслужбі ГУНП України в Черкаській області.

Так, правоохоронці спільно з оперативниками Управління стратегічних розслідувань у Черкаській області встановили, що підозрювана, будучи на посаді головного експерта з обслуговування клієнтів в одному з відділень банку, організувала систему незаконного виведення коштів із рахунків сільськогосподарського товариства. Протягом дев’яти місяців 2022 року жінка підробляла банківську документацію та виводила готівку на власний рахунок. Відтак правопорушниця заволоділа коштами підприємства на суму 4 218 600 гривень.

Наразі під процесуальним керівництвом Черкаської окружної прокуратури фігурантці оголошено про підозру у скоєнні злочинів, передбачених ч. 5 ст. 191 (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем в особливо великих розмірах), ч. 1,2 ст. 200 (Незаконні дії з документами на переказ, платіжними картками та іншими засобами доступу до банківських рахунків, електронними грошима, обладнанням для їх виготовлення), ч. 1 ст. 209 (Легалізація (відмивання) майна, одержаного злочинним шляхом) КК України. Триває досудове слідство.

 

Більше новин у нашому телеграм-каналі − https://t.me/novadoba              

 

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x