На Уманщині в місцевого жителя поліція вилучила понад 3000 пачок цигарок

На Уманщині в місцевого жителя поліція вилучила понад 3000 пачок цигарок

Поліцейські Головного управління Національної поліції в Черкаській області, Управління стратегічних розслідувань Департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції спільно з працівниками СБУ продовжують заходи з детінізації ринку підакцизної продукції. Про це повідомляють у пресслужбі ГУНП України в Черкаській області.

У межах їхнього проведення правоохоронці встановили, що на Уманщині 33-річний житель села Ладижинка налагодив підпільну торгівлю тютюнової продукції та збував її через Інтернет і поштою.

 

Підпільну діяльність ділку поліцейські заблокували якраз під час спроби відправити чергову партію нелегальної підакцизної продукції.

За результатами санкціонованого обшуку у правопорушника вилучили більш як 3000 пачок цигарок відомих торговельних марок.

Наразі за вказаним фактом слідчими розслідується кримінальне провадження за ч. 1 ст. 204 (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) КК України. Заходи з викриття проводилися під процесуальним керівництвом прокуратури.

 

Більше новин у нашому телеграм−каналі − https://t.me/novadoba              

 

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x