Чигиринська громада попрощалася із захисником

Чигиринська громада попрощалася із захисником

Війна забрала життя ще одного жителя Чигиринської громади, села Тіньки – Берестовського Олександра Миколайовича, який народився 8 червня 1984 року.

У 1990 році Олександр пішов до першого класу Тіньківської загальноосвітньої школи. Батько Олександра мав хист до музики, тому змалку прищепив любов саме до цього мистецтва. Ще з дитинства Саша любив складати вірші і навіть покладав їх на музику.

По закінченню школи вступив до Канівського культурно-освітнього училища. Любив грати на гітарі та баяні, виконуючи свої власні пісні.

Тривалий час після закінчення училища жив та працював у місті Черкаси. 2008 року переїхав до рідних Тіньок, де працював різноробочим на різних підприємствах.

14 червня 2023 року був призваний до лав військової служби. Спочатку Я́ворівський військовий поліго́н, що знаходиться на заході України, потім трьохмісячні інструкторські курси для українських військових у Литві. Після чого ввійшов до складу 36-ї окремої бригади морської піхоти імені контрадмірала Михайла Білинського. «ДЄД» − саме такий позивний мав Саша.

Загинув матрос Берестовський Олександр Миколайович 28 січня 2024 року при виконанні бойового завдання на річці Дніпро в районі населеного пункту Кринки Херсонської області внаслідок влучання по човну боєприпасу, скинутого противником.

 

Вічна пам’ять!

 

За інформацією Чигиринської міської громади

 

Більше новин у нашому телеграм−каналі − https://t.me/novadoba              

 

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x