5 причин, чому iMac все ж крутіший за звичайний ПК (хоча є нюанси)

5 причин, чому iMac все ж крутіший за звичайний ПК (хоча є нюанси)

З одного боку iMac – це круто, класно і престижно. З іншого – дорого, не завжди зручно й абсолютно недоцільно для геймерів. Насмілимося сказати, що iMac все ж крутіший за звичайний ПК. І, передчуваючи масу критики на свою адресу, докладно розповідаємо, чому ми так вважаємо.

 

1. Екосистема Apple

 

У компанії Apple є те, чого немає в жодного конкурента – своя екосистема. Усі «яблучні» гаджети сумісні один з одним і легко синхронізуються за пару кліків. Тут їй рівних просто немає.

Екосистема – це реально круто і зручно. Почали працювати на iMac, потім поїхали в офіс і продовжили роботу на MacBook, а в дорозі можна користуватися iPhone або iPad. Чим більше у вас гаджетів, тим більше переваг дає наявність iMac у своїй колекції. Мабуть, це головна причина задуматися про те, а чи не час купити Apple iMac.

 

2. Дисплей Retina

 

Сказати, що Retina – чудовий дисплей, це замало. Коли ви побачите iMac на власні очі, то відразу зрозумієте, що він крутіший за будь-який монітор. Причому навіть не зможете сказати, чим саме кращий.

У цьому вся магія iMac. Він реально класний, але словами це висловити складно. Начебто змінилися якісь дрібниці, але як вони впливають на підсумковий результат!

 

3. Надпродуктивність

 

Вмикати iMac – одне  задоволення. Згадайте, як запускається Windows на звичайному ПК? Це ж жах. У iMac цього немає. Здавалося б, там немає нічого особливого:

стандартний SSD-диск;

багато оперативки;

хороший процесор.

Але що дивно: вмикається iMac плавно, ніжно і дуже швидко.

4. Продумана операційна система

 

Порівняно з Windows macOS – це небо і земля. Максимум стабільності, жодних вильотів і синіх екранів, мінімальна ймовірність помилок… macOS продумана до дрібниць – і причепитися тут просто ні до чого.

 

5. Класний дизайн

 

Співати оди дизайну iMac можна довго. Скажемо коротко: виглядає він реально круто. Мінімалізм і мобільність – головні його фішки. Ідеальний вибір для тих, хто хоче раз і назавжди забути про громіздкі системники й безліч дротів.

 

А що там із нюансами?

 

Не все так гладко в королівстві Apple. Так, в iMac є недоліки – куди без них. Для геймерів він не підходить, тут без варіантів. Портів у нього мало: ними пожертвували заради мінімалізму. Ну і головний мінус – ціна. Так, вона кусається, але це ж Apple. І попри все це, iMac знаходить свого покупця, адже він реально крутий.

 

*партнерський матеріал

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x