47 пожеж ліквідували на Черкащині за минулий тиждень

47 пожеж ліквідували на Черкащині за минулий тиждень

Упродовж минулого тижня (з 18.09 по 24.09) підрозділи Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Черкаській області забезпечили реагування на надзвичайні події та ліквідацію їх наслідків, проведення інших рятувальних заходів. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Протягом тижня в області зареєстровано 96 надзвичайних подій, на які виїжджали підрозділи ДСНС.

Ліквідовано 47 пожежі, під час яких рятувальники врятували 13 осіб та не допустили знищення вогнем 13 будівель та 3 од. техніки. На пожежах загинула 1 особа, ще 2 травмовано. Орієнтовні збитки, за оперативними даними, становлять 105 тис. грн.

Сапери аварійно-рятувального загону спеціального призначення здійснили 7 виїздів, у ході яких виявлено, вилучено та знищено 244 вибухонебезпечних предметів часів минулих війн.

На водних об’єктах зареєстровано 2 пригоди, внаслідок яких 2 особи загинули. Підрозділи Управління 5 разів залучались на ліквідацію наслідків дорожньо-транспортних пригод.

8 разів рятувальники виїздили на проведення демеркуризації приміщень, де стався розлив ртуті. Допомога населенню надавалась 10 разів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x