Рідним двох загиблих із Монастирищини вручили посмертні нагороди

Рідним двох загиблих із Монастирищини вручили посмертні нагороди

Президент посмертно нагородив орденами «За мужність» ІІІ ступеня військових із Монастирищини Леоніда Васильовича Микоду та Люляву Олега Георгійовича. Про це повідомляють у Монастирищенській міській раді.

Міський голова Олександр Тищенко разом із т. в. о. начальника четвертого відділу Уманського РТЦК та СП Олегом Захаренком вручили нагороди рідним полеглих захисників.

Леонід Микода – серед тих, хто віддав за Україну найдорожче – своє життя. 14 липня під час виконання військового обов’язку поблизу населеного пункту Приютне Запорізької області наш Герой отримав важке поранення. Протягом 6-ти днів лікарі боролися за його життя, але 20 липня його серце зупинилося. Військовий за час служби проявив себе як мужній та відважний воїн, тож за свій героїзм і був удостоєний нагороди, але, на жаль, посмертно.

Життя захисника Олега Люляви обірвалося 8 березня 2023 року у важких боях поблизу населеного пункту Хромове Донецької області, де воїн мужньо захищав нашу країну від російських нелюдів. Герой до останнього подиху зберігав вірність військовій присязі та українському народові.

 

 

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x