У Золотоноші спіймали на гарячому наркозбувача

У Золотоноші спіймали на гарячому наркозбувача

Під час оперативної закупки правоохоронці затримали наркозбувача. Зловмисник продавав ацетильований опій. За вчинене йому загрожує до восьми років ув’язнення. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До працівників Золотоніського відділу поліції надійшла оперативна інформація про те, що 43-річний житель міста продає наркотики. В рамках відкритого кримінального провадження оперативники провели оперативну закупку, під час якої і затримали наркозбувача. Зловмисник продав 3 мг ацетильованого опію за 180 гривень. Крім того, при поверхневому огляді правопорушника, в нього виявили ще два шприци з наркотиком по 2 та 4 мг відповідно.

За даним фактом Золотоніський відділо поліції оголосив зловмиснику про підозру у вчинені кримінального правопорушення передбаченого частиною 1 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України та взято під варту. За вчинене йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x