Із п’ятьма захисниками попрощалися в Черкаському районі

Із п’ятьма захисниками попрощалися в Черкаському районі

Черкаський район провів останнім шляхом Героїв, які загинули за волю і незалежність рідної землі. Цього тижня на щиті повернулись додому 5 воїнів. Про це повідомила начальниця Черкаської РВА Валерія Бандурко.

У Корсунь-Шевченківській громаді назавжди попрощалися з воїном Олександром Шуміловим.

Олександр Шумілов із перших днів повномасштабного вторгнення пішов у військкомат та записався добровольцем, а з жовтня 2022 року став на захист нашої країни у складі Збройних Сил України. Проходив службу на посаді стрільця окремої механізованої бригади Збройних Сил України. Вірний захисник України поліг смертю хоробрих на Донецькому напрямку фронту, віддавши своє життя за цілісність і незалежність України. Ворог забрав життя нашого героя у віці 35 років.

У Камʼянській громаді назавжди попрощалися з воїнами – Олександром Запісочним та Віталієм Зірником. 

Олександр Запісочний проходив військову службу першим номером обслуги механізованого відділення першого механізованого взводу четвертого механізованого батальйону. Воїн віддав своє життя, будучи вірним військовій присязі та захищаючи нашу Батьківщину від окупантів, загинувши під час мінометного обстрілу на Луганщині. Йому було 35 років.

Віталій Зірник проходив військову службу старшим механіком водієм евакуаційного відділення евакуаційного взводу ремонтної роти на посаді старшого солдата. Став на захист нашої Батьківщини з перших днів повномасштабного вторгнення. Він виконував військовий обов’язок, був вірний українському народу та військовій присязі, віддаючи своє життя на Донеччині. Ворог забрав життя героя у віці 25 років.

У Білозірській громаді провели в останню путь Олександра Дудченка.

Олександр Дудченко – солдат, проходив військову службу старшим водієм – гранатометником 1 міномета 2 мінометного взводу однієї з військових частин Збройних Сил України. Воїн віддав своє життя, будучи вірним військовій присязі та захищаючи нашу Батьківщину від окупантів, загинувши під час мінометного обстрілу на Харківському напрямку фронту. Йому було 46 років.

У Городищенській громаді попрощалися із захисником Вʼячеславом Тяглом.

Вʼячеслав Тягло став на захист нашої Батьківщини виконуючи свій військовий обов’язок, вірний українському народу та військовій присязі.

Вічна пам’ять!

 

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x