На Вінничину вирушили черкаські рятувальники та патрульні

На Вінничину вирушили черкаські рятувальники та патрульні

На Вінниччині горить 48-й арсенал Міноборони, військова частина А-1119, оголосили надзвичайну ситуацію. Почалася евакуація населення. Для безпеки громадян по тривозі були направлені підрозділи Вінницької, Житомирської і Хмельницької областей. Розгорнуто роботу Ситуаційного центру поліції Вінниччини. Про це повідомляє прес-служба МВС України.

Прес-секретар Патрульної поліції Черкас Зоя Вовк сайту vikka.ua повідомила, що на місце події також відправлено загін черкаських патрульних. «Забезпечувати безпеку громадян до Вінничини відряджено групу швидкого реагування Управління патрульної поліції Черкас», − повідомила речниця.

Щойно надійшов документ про відрядження на Вінничину черкаських піротехніків. Так, до робіт у Калинівці будуть залучені п’ять осіб та дві одиниці техніки. Про це в коментарі Zmi.ck.ua повідомив речник речник ДСНС у Черкаській області Констянтин Проценко.

«І бути готовими вирушити на місце надзвичайної події пожежно-рятувальним підрозділам з Христинівського та Тальнівського районів. Команди про їх відрядження ще не було», – додав Констянтин Проценко.

У соцмережах жителі Ватутіного, Катеринополя і Тального зазначають, що їм чути звуки вибухів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x