Черкаським школярам продемонстрували роботу вогнеборців

Черкаським школярам продемонстрували роботу вогнеборців

Із тонкощами складної та небезпечної професії пожежника-рятувальника змогли ознайомитися учні Черкаської міської школи №34. Учні долучилися до Всеукраїнської акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти», під час якої черкаські рятувальники не лише розповіли допитливим дітям про особливості своєї роботи, а й наочно продемонстрували можливості пожежного автомобіля та різноманітного пожежно-рятувального обладнання і спорядження.

Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі ДСНС України в Черкаській області.

– До дітей різного віку ми намагаємося знайти власний, особливий підхід, завжди заздалегідь готуємо сценарій, – розповідає начальник Черкаського міського відділу Управління ДСНС у Черкаській області Станіслав Басараб. – Із найменшими розв’язуємо загадки на протипожежну тематику та граємо в розвиваючі ігри, школярам середнього віку розповідаємо про можливості нашої техніки та сферу її застосування, старші ж часто цікавляться тим, що потрібно знати і вміти пожежнику-рятувальнику, адже у такому віці уже задумуються про вибір майбутньої професії.
На завершення заходу кожен охочий зміг відчути себе рятувальником, одягнувши захисний шолом та погасивши умовну пожежу струменем води з пожежного рукава.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x