Патрульні з Черкас допомагають населенню на Вінниччині

Патрульні з Черкас допомагають населенню на Вінниччині

Сьогодні уночі до Вінницької області відрядили 20 патрульних поліцейських групи тактично-оперативного реагування Управління патрульної поліції Черкас із метою забезпечення охорони громадського порядку та допомоги в проведенні евакуації населення із зони надзвичайної ситуації, а також захист від мародерів майна евакуйованих вінничан.
Поліцейські, отримавши інструктаж на загальному шикуванні під час збору бойової тривоги, виїхали до населеного пункту Калинівка. Зараз евакуйовано понад 30 тисяч місцевих жителів. На ранок інформація про потерпілих внаслідок вибухів до поліції не надходила. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі патрульної поліції Черкас.

Патрульні з Черкас допомагають населенню на Вінниччині

Ситуація на Вінниччині повністю контролюється правоохоронцями та іншими спецслужбами.
Організовано роботу 46 блокпостів для перекриття в’їздів у зону небезпеки та на територію Вінницької області.
Зокрема, закрито рух для всіх видів транспорту на автодорозі державного значення М-21 Житомир – Могилів-Подільський. Крім того, закрито рух залізничного транспорту на перегоні Сосенка – Калинівка регіональної філії «Південно-Західна залізниця», а також рух повітряного транспорту – в радіусі 50 км від центру смт. Калинівка.
На базі патрульної поліції Черкас сформовано резерв особового складу, який у будь-який час готовий приступити до виконання поставлених завдань та допомоги колегам.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x