З пожежі за добу ліквідували на Уманщині

З пожежі за добу ліквідували на Уманщині

Протягом доби 26 вересня рятувальники Державної пожежно-рятувальної частини №14 ліквідували 3 пожежі. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Так, о 10:40 у селищі Бабанка співробітники Служби порятунку ліквідували пожежу надвірної споруди. Пожежа, що сталася через недопалок, покинутий 40-річним чоловіком ще до прибуття рятувальників з Умані та місцевої пожежної команди охопила дах надвірної споруди та загрожувала житловому будинку. Спільними зусиллями двох пожежних підрозділів пожежу вдалося швидко ліквідувати.

Черговий виклик надійшов до рятувальників із села Томашівка, де о 21:00 під час збирання буряків виникла пожежа в моторному відсіку комбайна «Holmer Terra Dos». Водій транспортного засобу ще до прибуття на місце події пожежного розрахунку зумів за допомогою вогнегасників ліквідувати загорання.

О 21:05 на 213 км автотраси «Київ – Одеса» під час стоянки виникла пожежа в моторному відсіку автомобіля «МAN». Водій вантажівки вчасно помітив, як з моторного відсіку автомобіля пішов дим. За допомогою вогнегасників водій спробував загасити полум’я, проте остаточно ліквідувати загорання вдалося лише рятувальникам 14-ї Державної пожежно-рятувальної частини, які оперативно прибули на місце події.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x