У Черкаському районі молодик обікрав двір односельця

У Черкаському районі молодик обікрав двір односельця

Злодієм виявився 21-річний житель одного із сіл Черкаського району. Він з території домоволодіння потерпілого викрав мотокосу, бензопилу, мопед та паспорт. Відкрито ряд кримінальних проваджень. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Черкаського відділення поліції надійшло повідомлення про крадіжку від 43-річного жителя району. Потерпілий повідомив правоохоронцям, що з його домоволодіння викрадено мопед, мотокосу, бензопилу та паспорт.

Працівники поліції встановили особу крадія. Ним виявився раніше судимий 21-річний місцевий житель. Як з’ясувалося, чоловік вночі переліз через паркан домоволодіння потерпілого. Знайшов на гаражних дверях зв\’язку ключів, які підійшли до вхідних дверей гаража та будинку. Відчинив усі приміщення, викрав мотокосу, бензопилу, паспорт господаря будинку та мопед. Частину викрадених речей встиг продати. Мопед заховав у кущах і також планував його збути. Паспорт зберігав у себе вдома.

Зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні ряду кримінальних правопорушень, передбачених частинами 3 статті 185 (Крадіжка), 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) та частиною 3 статті 357 (Викрадення, привласнення, вимагання документів, штампів, печаток, заволодіння ними шляхом шахрайства чи зловживання службовим становищем або їх пошкодження) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Чоловіку загрожує до восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна або без такої.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x