На Черкащині бухгалтерка медзакладу незаконно нараховувала собі заробітну плату

На Черкащині бухгалтерка медзакладу незаконно нараховувала собі заробітну плату

Нині слідчі довели причетність жінки до шахрайства. Аферистці загрожує до трьох років позбавлення волі, інформують у пресслужбі ГУ НП України в Черкаській області.

Фігурантку викрили слідчі Черкаського районного управління поліції за процесуального керівництва Черкаської окружної прокуратури.

Під час досудового розслідування поліцейські встановили, що підозрювана вносила відомості щодо оплати її праці значно більше, ніж це було визначено умовами цивільно-правових угод, за якими остання надавала послуги медичному закладу із нарахування заробітної плати працівникам.

Розраховуючи, що її дії не будуть викриті, правопорушниця передавала для перевірки правильності оформлення складених бухгалтерських документів керівнику, яка без здійснення належної перевірки передавала документи до банківських установ для здійснення перерахунку заробітної плати на особові рахунки працівників. Таким чином, вносячи неправдиві дані до відомостей із розподілу заробітної плати, жінка завдала збитків комунальному закладу міста на суму понад 90 тисяч гривень.

Наразі жінці оголосили про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень за ч. 1 , ч. 2 ст. 190 (Шахрайство) КК України. Черкащанці загрожує до трьох років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

 

Більше новин у нашому телеграм-каналі − https://t.me/novadoba              

 

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x