До Дня працівників освіти викладачі ЧНУ перевтілювалися

До Дня працівників освіти викладачі ЧНУ перевтілювалися

До Дня працівників освіти студентка ННІ української філології та соціальних комунікацій Єва Кравчук підготувала незвичайний фотопроект.
«Перевтілення» — таку назву отримала фотовиставка, що експонується в Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі ЧНУ.

Фотопроект студентки Єви Кравчук (ІІІ курс, спеціальність «журналістика») здійснений за підтримки відділу виховної роботи, відділу інформації та зв’язків із громадськістю ЧНУ.
Її герої — викладачі. Світлини майбутньої журналістки дозволяють побувати у світі їхніх захоплень. Ті люди, яких в університеті звикли бачити серйозними і офіційними, дивують цікавими та несподіваними хобі. Хтось рибалить, хтось вишиває, хтось робить оригінальні вироби із бісеру, хтось — затятий уболівальник чи кулінар, а хтось вільний час присвячує спорту чи подорожам.
— Коли студентка Єва Кравчук звернулася до мене з ідеєю фотопроекту, я вкотре задумався про те, що професія педагога багатогранна, — розповів ректор університету Олександр Черевко. — Знання повинні виходити далеко за межі навчальної програми. Щоб підтримати молоду людину і сприяти її розвитку та становленню, треба проявляти батьківську турботу й розуміння. Треба показувати приклад у всьому, бути яскравою особистістю. І саме хобі, улюблене заняття допомагає цього досягти.

Ректор, який сам став героєм фотопроекту, був вражений різноманіттям викладацьких захоплень. Він дякує Єві Кравчук та її викладачам із кафедри журналістики, реклами та PR-технологій за ідею виставки світлин. Водночас висловлює захоплення героями проекту. Звісно, формат фотовиставки не дозволяє розповісти про всіх цікавих людей, тож проект не можна вважати завершеним.
Черкаський національний пропонує ознайомитися зі світлинами у навчальному корпусі № 1 або на сайті університету.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x