Погрожував підірвати гранати на вокзалі: смілянські правоохоронці затримали псевдомінера

Погрожував підірвати гранати на вокзалі: смілянські правоохоронці затримали псевдомінера

Чоловік заявив про намір підірвати гранатами залізничний вокзал. Правопорушника затримали в процесуальному порядку. Йому загрожує до восьми років позбавлення волі, інформують у пресслужбі ГУНП України в Черкаській області.

Учора до поліції зателефонував чоловік і повідомив, що він має дві гранати, які погрожував підірвати на залізничному вокзалі в Смілі. Правоохоронці встановили, що до поліції телефонував 28-річний черкащани.

Поліцейські сектору реагування патрульної поліції затримали ймовірного правопорушника, який розповів, що повідомив про замінування заради розваги.

Поліцейські обстежили приміщення та територію вокзалу. Небезпечних предметів не виявили. Чоловіка затримали у процесуальному порядку й помістили до ізолятора тимчасового тримання.

За цим фактом розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України.

Наразі вирішується питання щодо оголошення затриманому про підозру та обрання йому міри запобіжного заходу. Триває слідство.

 

Більше новин у нашому телеграм-каналі − https://t.me/novadoba              

 

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x