Житель Сміли зберігав удома боєприпаси і наркотики

Житель Сміли зберігав удома боєприпаси і наркотики

У Смілі під час санкціонованого обшуку в будинку місцевого жителя поліцейські виявили та вилучили боєприпаси та наркотики. За даним фактом відкриті кримінальні провадження. Підозрюваному загрожує до семи років позбавлення волі. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До працівників Смілянського відділу поліції надійшла оперативна інформація про те, що 32-річний житель Сміли зберігає вдома боєприпаси. Інформація підтвердилась. Поліцейські провели санкціонований обшук домівці підозрюваного, під час якого виявили понад 60 набоїв різного калібру.

Крім того, на горищі будинку поліцейські виявили 20 рослин коноплі які сушилася на мотузках. В одній із кімнат будинку також знайшли 300 грамів подрібненої висушеної марихуани, 500 мг вивареної макової соломки та 100 грамів макової соломки. Речові докази вилучені та направлені на відповідні експертизи.

За даним фактом Смілянським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частино 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та частиною 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція статей передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до семи років. Триває досудове розслідування.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x