Прокуратура та міліція Черкащини боротимуться з самосудом

Прокуратура та міліція Черкащини боротимуться з самосудом

Під головуванням прокурора області Віктора Миколенка відбулася координаційна нарада з питань стану протидії злочинності та корупції на території Черкаської області і організації діяльності з охорони громадського порядку. Водночас, розроблено комплекс міроприємств спрямованих на дотримання громадського порядку, попередження та припинення фактів самоправства і самосуду. Про це «Нова Доба» дізналася в Прокуратурі Черкаської області.

У заході взяли участь голова Черкаської обласної державної адміністрації Юрій Ткаченко, голова обласної ради Валентина Коваленко, начальник УМВС в області Владислав Пустовар, начальник УСБУ в області Олександр Масензов, начальник СУ ГУ Міндоходів в області Сергій Віннік, керівник Черкаської самооборони Геннадій Шевченко, керівники підрозділів УМВС в області та міжміськрайпрокури.

Обговоривши проблемні питання, учасники наради розробили заходи спрямовані на підвищення ефективності роботи у вказаній сфері, особливо увагу звернуто на виявлення та розкриття кримінальних правопорушень в бюджетній сфері, у сфері земельних відносин, пов’язаних з вчиненням корупційних злочинів, а також на необхідності активізації досудового розслідування кримінальних проваджень за фактами злочинів, вчинених стосовно учасників масових акцій протесту.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x