Гороскоп від «Нової Доби»

Гороскоп від «Нової Доби»

Овен

4 березня Овнам варто відмовитися від шкідливих звичок. Побережіть своє здоров’я і не ризикуйте ним заради хвилинного задоволення. Турбуйтеся про самопочуття та не ходіть по лезу ножа.

 

Телець

Тельцям можна задуматися про початок нової справи. Ризикніть і перевірте свої сили на практиці, у вас усе вийде. Однак не віддавайте весь свій час новим цілям, постарайтеся знайти баланс.

 

Близнюки

На початку робочого тижня Близнюкам можна сміливо зважитися на зміну іміджу. Оновіть зачіску або пошукайте цікаві образи. Словом, освіжіть свій зовнішній вигляд, це поліпшить ваш настрій.

 

Рак

На Раків чекає неземне щастя, вони будуть пожинати плоди своєї праці. І якщо ви доклали максимум зусиль – подарунки долі виявляться неймовірними щедрими. Не пощастить лише тим, хто «грішив» й не боровся за своє щастя.

 

Лев

Левів закрутить ураган пригод. Ваше життя наповниться яскравими фарбами, а смуток і негатив залишаться в минулому. Насолоджуйтесь, у вас почалася біла смуга.

 

Діва

Сьогодні Дівам можна розслабитися і не думати про справи. Постарайтеся забути про усе погане й насолоджуйтеся вільним часом. І не бійтеся сварити того, хто спробує порушити ваш спокій.

 

Терези

Сьогодні Терезам пощастить у фінансовому плані. У вас з’явиться можливість укласти вигідну угоду або ж отримати щедру надбавку до зарплати. Не пропустіть рідкісний шанс.

 

Скорпіон

У понеділок Скорпіони зможуть зняти рожеві окуляри. Настав час адекватно оцінювати події і робити правильні висновки. Не піддавайтеся емоціям та думці інших людей.

 

Стрілець

Астрологи радять Стрільцям задуматися про своє ставлення до коханої людини. Можливо, ви чимось образили свого обранця чи партнерку і вперто цього не помічаєте. Знайдіть правильні слова й вибачтеся.

 

Козеріг

Козерогам усміхнеться удача. Вони зможуть поставити на місце усіх своїх ворогів. Однак постарайтеся не бути занадто гордовитими, перемогу можна відсвяткувати, але не дуже голосно.

 

Водолій

Водоліям варто приготуватися до випробування на міцність. На вас чекає розгром по всіх фронтах, без підтримки друзів вам не впоратися. Не соромтеся просити про допомогу, вам не відмовлять.

 

Риби

Рибам необхідно задуматися про створення сім’ї. Якщо ви знайшли людину, з якою хочете прожити все життя – не бійтеся про це сказати. Відкрийте серце і не соромтесь своїх почуттів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x