Черкащанин викрав і продав чуже авто

Черкащанин викрав і продав чуже авто

Зловмисник, зірвавши навісний замок на дверях, викрав із чужого гаража ВАЗ-2101. Пізніше чоловік продав машину. За такий злочин черкащанину загрожує до восьми років позбавлення волі, і навіть суд може конфіскувати майно. Інформують у пресслужбі ГУНП України в Черкаській області.

Подія трапилась 18 лютого у Звенигородському районі. Того дня до поліції звернувся житель села Почапинці та повідомив, що хтось на території дачі з гаражного приміщення зірвав замок і викрав автомобіль товариша. Власник авто в той час перебував у Києві та попросив сусіда навідатись до будинку.

Поліцейські Управління карного розшуку разом із працівниками Звенигородського райвідділу поліції відреагували оперативно, поспілкувалися з місцевими, і встановили коло підозрюваних. Оперативно-розшукові заходи дали результат – викрадений автомобіль ВАЗ знайшли, а підозрюваного у злочині затримали. Ним виявився 23-річний односелець. Що цікаво, чуже авто він навіть встиг продати в Лисянці.

Нині фігурантові слідчі, під процесуальним керівництвом прокуратури, вручили підозру в незаконному заволодінні транспортним засобом, ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує реальний термін ув’язнення − від 5 до 8 років із конфіскацією майна.

 

Більше новин у нашому телеграм-каналі − https://t.me/novadoba              

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x