На дамбі через Дніпро продовжуються роботи із влаштування асфальтобетонного покриття

На дамбі через Дніпро продовжуються роботи із влаштування асфальтобетонного покриття

На дамбі через річку Дніпро на автодорозі державного значення Н-16 Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань на замовлення Служби автомобільних доріг у Черкаській області підрядною організацією ТОВ «Трансстроймеханізація», яка виконує її поточний середній ремонт, продовжуються роботи із влаштування асфальтобетонного покриття. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі САД у Черкаській області.

ТОВ «Трансстроймеханізація» повністю закінчено роботи із фрезерування проїжджої частини, на 9 500 кв. м дороги влаштовано вирівнюючий шар асфальтобетонного покриття, а верхній шар ЩМА – на понад 7 200 кв. м. Закінчуються роботи із демонтажу старого бар’єрного та тросового огородження. Натомість встановлено 12 800 п. м нового металевого оцинкованого бар’єрного огородження типу «Євроформат». Проводяться роботи із подальшого влаштування асфальтобетонного покриття.

Як повідомлялося, для забезпечення технології виконання робіт, автомобільного сполучення та роботи технологічного транспорту, розпорядженням голови Черкаської облдержадміністрації Юрія Ткаченка запроваджено графік проїзду легкових автомобілів, вантажного автотранспорту повною масою до 5 тонн та рейсових автобусів на період ремонту мосту.

Рух по мосту для вищевказаних транспортних засобів буде здійснюватися у спеціально відведений час:

– з 6.00 до 9.00,

– з 16.00 до 19.00.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x