154 безгосподарських теплові мережі відремонтували цього року за кошти бюджету

154 безгосподарських теплові мережі відремонтували цього року за кошти бюджету

Міська влада Черкас здійснює постійну роботу щодо капітального ремонту та подальшої передачі на баланс КПТМ «Черкаситеплокомуненерго» безгосподарських теплових мереж. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі Черкаської міської ради.

Як повідомили у департаменті житлово-комунального комплексу Черкаської міської ради, цього року за бюджетні кошти капітально відремонтовано та передано на баланс КПТМ «Черкаситеплокомуненерго» 154 безгосподарські теплові мережі.

У 2017 році відповідно до рішення виконавчого комітету «Про затвердження переліку об’єктів на капітальний ремонт взятих на баланс безгосподарських мереж теплопостачання та гарячого водопостачання (внески в статутний капітал КПТМ «Черкаситеплокомуненерго») на 2017 рік» та рішення міської ради «Про міський бюджет на 2017 рік» передано на баланс КПТМ «Черкаситеплокомуненерго» та проводяться роботи з капітального ремонту ще 43 мереж теплопостачання на суму 5,5 млн грн.

Разом з тим за попередніми підрахунками КПТМ «Черкаситеплокомуненерго» у місті Черкаси залишилося 136 безгосподарських мереж, на капітальних ремонт яких необхідно близько 19 млн грн.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x