Черкасець возив із собою гранату «як сувенір»

Черкасець возив із собою гранату «як сувенір»

Поліцейські виявили в автівці 20-річного жителя Черкас гранату. Речовий доказ вилучено, направлено на дослідження та відкрито кримінальне провадження. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До поліцейських Черкаського відділу надійшла інформація про те, що мешканець Черкас у своєму авто зберігає зброю. Інформацію негайно взяли на опрацювання. Правоохоронці встановили підозрювану особу. Ним виявився 20-річний черкащанин.

Вказане авто зупинили для перевірки на одній із вулиць міста. Під час обшуку в його транспортному засобі в бардачку поліцейські знайшли гранату Ф-1 з запалом. Як пояснив підозрюваний, він її привіз із зони проведення бойових дій як сувенір.

Речовий доказ вилучено та направлено на відповідні експертизи. За даним фактом Черкаським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x