Вважався безвісти зниклим: на Монастирищині попрощалися із захисником

Вважався безвісти зниклим: на Монастирищині попрощалися із захисником

На російсько-українській війні поліг захисник із Монастирищини Володимир Финиш. Повідомляють про це в Монастирищенській міській раді.

Народився Володимир 24 березня 1977 року в селі Сарни, де минули його дитячі та шкільні роки. Після закінчення Сарнівської середньої школи вступив у Немирівський технікум будівельної справи, де здобув професію будівельника.

Із 24 січня 2023 року чоловік офіційно приєднався до лав Збройних сил України. Він був стрільцем-санітаром механізованого відділення 32-ї окремої механізованої бригади (військової частини А4784).

29 червня 2023 року з Володимиром обірвався звʼязок. Це сталося під час відбиття позицій поблизу населеного пункту Новоселівське, унаслідок постійних обстрілів із боку противника. 11 липня 2023 року його офіційно визнали «зниклим безвісти». Понад вісім місяців його шукали й чекали, але після проведеної ДНК-експертизи підтвердилося, що Герой загинув.

За даними лікарського свідоцтва про смерть від 28 лютого 2024 року: Володимир загинув 29 червня 2023 року внаслідок отриманих осколкових поранень.

Відомо, що лише нещодавно тіло захисника вдалося повернути.

6-го березня жителі Монастирищини зустріли Героя «живим коридором».

Поховали Воїна на сільському кладовищі у Сарнах. Рідним Володимира військові передали Пам’ятний лист на знак глибокої вдячності за жертовне служіння в лавах ЗСУ від Головнокомандувача ЗСУ та Державний Прапор України, яким була вкрита домовина.

У захисника залишилися дружина та двоє синів.

 

Більше новин у нашому телеграм-каналі − https://t.me/novadoba              

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x