Бондаренко назвав прізвища тих, з ким пов’язує вбивство свого заступника

Бондаренко назвав прізвища тих, з ким пов’язує вбивство свого заступника

Міський голова Анатолій Бондаренко пов’язує вбивство Михайла Бінусова з ліквідацією тендерного комітету на останньому засіданні виконкому. Про це повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

− Три дні покійний не міг потрапити до свого комітету. Зухвало, цинічно попередній керівник, який нині на лікарняному, Яценко, спільно з угрупованням, до якого, я вважаю, входить бізнесмен Бородай, секретар міської ради Радуцький працювали в департаменті по відмиванню коштів. На сьогодні ця людина, якій було поставлено завдання витягнути на поверхню те, що відбувалося в нашому місті – вбита. На жаль, вірогідність розкриття злочину в нашому місті правоохоронними органами, дуже низька, − сказав міський голова. − Місяць тому, перебуваючи в Києві, я заявив про можливість замаху на міського голову. Тиждень тому Михайло Бінусов попереджав мене про відкриті погрози зі сторони Яценка сім’ї міського голови. Та після моєї заяви жодних слідчих дій не відбулося. На сьогодні я, як міський голова, не бачу, що нинішні керівники прокуратури та СБУ зможуть розкрити це вбивство, тому що вони знаходяться сьогодні під впливом кримінального угруповання, про яке говорив Генпрокурор Юрій Луценко.

Також Анатолій Бондаренко зазначив, що не бачить подальшого функціонування цієї міської ради.
− Вона себе вичерпала: підкуп депутатів, шантаж, залякування, погрози працівникам черкаського міськвиконкому. Це напевне та крапка, яку можна очікувати в здоровому суспільстві. На сьогодні − це виклик усім черкащанам. Я вимагаю всебічного й неупередженого розслідування, інакше змушений буду звертатися до громади й піднімати її. Ми не допустимо, щоб відбувалися такі речі у нашому місті.

Похорон Михайла Бінусова буде в неділю.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x