Держархбудінспекція виявила порушення у роботі Корсунь-Шеченківської РДА

Держархбудінспекція виявила порушення у роботі Корсунь-Шеченківської РДА

Управління Державної архітектурно-будівельної інспекції у Черкаській області провело планову перевірку діяльності відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Корсунь-Шевченківської РДА. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби ДАБІ України.

Під час перевірки роботи уповноваженого органу за період 2015-2016 роки та І-ІІ квартал 2017 року посадові особи Інспекції виявили порушення у рішеннях відділу. Основні з них – невідповідність намірів забудови земельної ділянки вимогам містобудівної документації, будівельним нормам, стандартам і правилам, відсутність плану зонування та детального плану території.

За результатами контрольно-інспекційних заходів зупинено та скасовано 89 рішень відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Корсунь-Шевченківської райдержадміністрації. Зокрема, скасовано дію 10 містобудівних умов та обмежень, 26 будівельних паспортів та одного паспорту прив’язки тимчасових споруд. А також зупинено дію 50 будівельних паспортів та 2 паспортів прив’язки тимчасових споруд.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x