«Зловмисники готувалися до цього злочину», – Валерій Лютий

«Зловмисники готувалися до цього злочину», – Валерій Лютий

Очільник ГУ НП у Черкаській області Валерій Лютий вважає, що вбивці депутата міськради Михайла Бінусова ретельно готувалися до злочину. Про це він повідомив сьогодні на спільній із Черкаської обласною прокуратурою прес-конференції.

– Коли на місце прибула слідчо-оперативна група, було одразу встановлено, що це – вбивство. На місці було виявлено певні речові докази, які дали підставу одразу ж оголосити план «Сирена». Він відрізняється від плану перехоплення тим, що скоєний злочин підтверджується застосованою зброєю. Прилеглу територію ретельно опрацювали працівники поліції, особовий склад поліції, як і суміжних підрозділів, підняли за тривогою, – говорить Валерій Лютий.

Водночас на допомогу черкаській поліції було залучено додатково відповідні служби Національної гвардії, оскільки територія місця злочину була дуже обширна.

З метою розкриття цього злочину створили слідчо-оперативну групу з числа працівників слідчого управління, управління карного розшуку, головного управління черкаського управління, працівників черкаського відділу поліції. Із моменту надходження повідомлення наші працівники виїхали на місце злочину, які і до теперішнього часу там проводять слідчі дії. На сьогодні інші групи проводять низку допитів осіб, які можуть надати потрібну для слідства інформації, – зауважив заступник начальника ГУНП в Черкаській області–начальник слідчого управління Валентин Кожухівський.

За словами Валерія Лютого, ситуація ускладнюється тим, що місце злочину – безлюдне, сусідні гаражі в авто кооперативі там стоять порожні, тож складно знайти свідків.

– Я думаю зловмисники готувалися до цього злочину, відпрацьовувати його схему і напрямок руху потерпілого, хоча ми розглядаємо й інші версії. Проте це – одна із робочих версій, яку ми нині перевіряємо, – підсумував керівник ГУ НП у Черкаській області.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x