У Смілянському районі ремонтують дорогу

У Смілянському районі ремонтують дорогу

На автодорозі державного значення Н-01 Київ-Знам’янка у Смілянському районі на ділянці км 205+280 – км 213+000 тривають роботи з виконання поточного середнього ремонту.
На замовлення Служби автомобільних доріг у Черкаській області підрядною організацією ТОВ «Ростдорстрой» на цій 8-кілометровій ділянці автодороги Київ-Знам’янка продовжуються роботи з влаштування вирівнюючого шару за сучасною технологією та із повною заміною асфальтового покриття за технологією холодного ресайклінгу. Наразі вже повністю проведено регенерацію основи автодороги, влаштовано понад 21 тис. кв. м вирівнюючого шару асфальтобетонного покриття. Проводяться роботи з укладання та зміцнення узбіччя. «Нова Доба» про це дізналася в Службі автомобільних доріг.

Також на цій ділянці автодороги Н-01 Київ-Знам’янка завершено роботи з ліквідації пучин з влаштуванням нової конструкції дорожнього одягу з використанням геотекстильних матеріалів.
Холодний ресайклінг являє собою зміцнення та стабілізацію ґрунтів, кам\’яних матеріалів і асфальтового ґрануляту, одержуваного в результаті дроблення асфальтобетонного брухту, різними в\’яжучими, шляхом попереднього фрезерування і змішування на дорозі.
Метод ресайклінгу єдиний спосіб, який забезпечує відновлення основи дорожнього покриття завдяки повторному використанню старого покриття. Застосування даного методу дозволяє скоротити терміни реконструкції, ремонту та знизити витрати. Роботу методом холодної регенерації можна здійснювати без зупинки руху автомобілів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x