У Черкасах на хабарі затримали директорку одного з комунальних підприємств

У Черкасах на хабарі затримали директорку одного з комунальних підприємств

За надання дозволу на оренду торгових місць у приміщенні комунального підприємства директорка просила 75 тисяч гривень. Її затримали у процесуальному порядку під час отримання частини від вказаної суми. Наразі слідчі повідомили жінці про підозру, повідомляють про це в пресслужбі ГУ НП України в Черкаській області.

Викрили правопорушницю слідчі слідчого управління ГУНП в Черкаській області спільно з працівниками УСБУ в області та за процесуального керівництва черкаської прокуратури.

Правоохоронці задокументували факт одержання хабаря у сумі 32 400 гривень 💸 керівницею за надання усного дозволу та подальшого укладення договору оренди торгового місця у приміщенні комунального підприємства в Черкасах.

Під час проведення невідкладного обшуку правоохоронці вилучили грошові кошти, отримані як неправомірна вигода.

Фігурантку правоохоронці затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.
Зловмисниці повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Наразі вирішується  питання про відсторонення її з посади та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Триває досудове розслідування. За вказані протиправні дії законодавством визначено кримінальне покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 5 до 10 років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x