У Черкаському районі попрощалися із захисниками

У Черкаському районі попрощалися із захисниками

Черкаський район провів останнім шляхом Героїв, які загинули за незалежність рідної землі. Про це повідомила голова Черкаської РВА Валерія Бандурко.

У Смілянській громаді назавжди попрощалися з воїном Сергієм Кравченком.

Сергій Кравченко – солдат, проходив військову службу на посаді сапера відділення інженерно-саперного взводу аеромобільного батальйону військової частини ЗСУ. Воїн загинув під час виконання бойового завдання на Луганському напрямку фронту. Ворог забрав життя нашого героя у віці 38 років.

У Городищенській громаді провели в останню путь Вʼячеслава Лавренка.

Вʼячеслав Лавренко – солдат, зробив невичерпний внесок у захист рідної землі, отримав у бою важке поранення, був на лікуванні, але смерть знайшла його у рідному селі. Воїн помер у віці 34 роки.

У Чигиринській громаді попрощалися з воїном Віктором Бурлакою.

Віктор Бурлака в 2014 році пішов служити в АТО. Після повномасштабного вторгнення рф на територію України, не міг лишатися осторонь та в червні 2022 року став на захист рідної країни. Проходив військову службу у званні старшого сержанта на посаді старшого механіка-водія танкової роти танкового батальйону. Із жовтня 2022 року вважався зниклим безвісти під час виконання бойового завдання. У березні цього року стало відомо, що залишаючись вірним своїй країні та військовій присязі, він загинув у бою на Херсонському напрямку фронту.

У Руськополянській громаді провели в останню путь Віталія Шраменка.

Віталій Шраменко військову службу проходив у званні старший сержант, на посаді інспектор прикордонної служби-гранатометник. Початок повномасштабного вторгнення зустрів у лавах військових та продовжив службу на сході України. Життя мужнього воїна обірвав ворожий мінометний обстріл на Донецькому напрямку фронту.

 

Вічна пам’ять воїнам України!

 

Більше новин у нашому телеграм-каналі − https://t.me/novadoba              

 

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x