Микола Березовий передав «Орден Спасителя» бургомістру міста-побратима Гіфгорна

Микола Березовий передав «Орден Спасителя» бургомістру міста-побратима Гіфгорна

Нещодавно громадський діяч із Корсуня-Шевченківського Микола Березовий передав бургомістрy німецького міста-побратима Гіфгорна Матіасу Нерліху нагрудний знак «Орден Спасителя» від Збройних Сил України. Про це йдеться на сторінці Миколи Березового у фейсбуці.

«Мав за честь передати особисто Матіасу Нерліху, бургомістрy німецького міста-побратима Гіфгорна нагрудний знак «Орден Спасителя» від Збройних Сил України. Знаю, що ваша солідарність із нашим народом та неоціненна підтримка і всі добрі справи, зроблені для нашого міста та для наших захисників йдуть від серця та щирого бажання допомогти.

Така відзнака − це підтвердження того, як для нас важливі всі докладені вами зусилля. Принагідно дякую від себе особисто та від всіх жителів Корсунь-Шевченківського за все, що Ви зробили для містян у такі непрості часи», − йдеться у дописі.

До слова, лише за період від початку повномасштабного вторгнення від міста-побратима Корсунській громаді неодноразово були передані тонни гуманітарних вантажів для населення та військових: продукти харчування тривалого зберігання, медичні засоби, засоби особистої гігієни, дитяче харчування, газові плити, павербанки, спальники та багато іншого.

Також бургомістр та жителі міста-побратима сприяли придбанню автомобіля для Збройних Сил. Крім цього, було безкоштовно надано в користування громаді сучасний сміттєвоз німецького виробництва, а також спорядження для ДСНС-ників, а саме − пожежні шоломи, рукавиці, взуття, ремені для пожежних: пояси безпеки, карабіни, рятувальні  мотузки, переносні ліхтарі, напірні шланги, тепловідбивні костюми, тепловізор, дихальні апарати електрогенератор, вогнегасники і багато іншого.

 

Більше новин у нашому телеграм-каналі − https://t.me/novadoba              

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x