У Смілі чоловік обікрав свого колегу

У Смілі чоловік обікрав свого колегу

З будинку, в якому чоловіки проживали у час проведення робіт, 33-річний крадій викрав бензопилу, яка належала потерпілому. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До Смілянського відділу поліції звернувся 25-річний житель міста Сміла з повідомленням про крадіжку. Чоловік розповів, що в нього викрали бензопилу. Сума збитків становить близько 25 000 гривень.

Правоохоронці взялись за відпрацювання даної інформації. Від заявника поліцейські дізналися, що потерпілий разом з іншими працівниками винаймав будинок, в якому на період роботи вони проживали. Після повернення з роботи помітив відсутність інструменту.

Поліцейські встановили зловмисника, причетного до крадіжки. Ним виявився 33-річний раніше судимий колега заявника. Зі слів підозрюваного, сусід з ним не розрахувався належним чином за роботу, тому в якості компенсації вирішив викрасти інструмент, адже думав, що він належить роботодавцю.

За даним фактом Смілянським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 185(Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’яти років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x