Міст через Дніпро продовжують ремонтувати

Міст через Дніпро продовжують ремонтувати

На мосту через річку Дніпро на автодорозі Н-16 Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань км 23+068 біля Черкас будівельники підрядної організації ТОВ «Шляхове будівництво «АЛЬТКОМ» 1 жовтня продовжили роботи із влаштування нижнього (вирівнюючого) шару асфальтобетонного покриття. Про це «Нова Доба» дізналася в Службі автомобільних доріг у Черкаській області.

1 жовтня було влаштовано вирівнюючий шар асфальтобетонного покриття на чотирьох прогонах мосту. Крім того, вирівнюючий шар асфальтобетонного покриття вже влаштовано на підходах до мосту на перехідних плитах.
Працівники підрядної організації ТОВ «Шляхове будівництво «АЛЬТКОМ» завершують роботи із нанесення шару гідроізоляції на нову монолітну бетонну плиту.
На мосту також завершено встановлення всіх металевих оцинкованих воронок у водовідвідні труби для відведення опадів з проїжджої частини мосту. Закінчено роботи з укладання нового бордюрного каменю та деформаційних швів на правій стороні мосту. Завершується розбирання бордюрного каменю, завершено очищення тротуару від старого асфальтобетонного покриття з лівої сторони мосту.
Також продовжуються роботи з піскоструменевого очищення металевих поверхонь ферми мосту від старої фарби та іржі. Проводиться ґрунтування металевих елементів прогонових будов ґрунтом, що наповнений цинком, для їх захисту від корозії.
Усі роботи з ремонту проїжджої частини на мосту через Дніпро, за сприятливих погодних умовах, планується завершити до кінця листопада.
Як повідомлялося, для забезпечення технології виконання робіт, автомобільного сполучення та роботи технологічного транспорту, розпорядженням голови Черкаської облдержадміністрації Юрія Ткаченка запроваджено графік проїзду легкових автомобілів, вантажного автотранспорту повною масою до 5 тонн та рейсових автобусів на період ремонту мосту.

Рух по мосту для вищевказаних транспортних засобів буде здійснюватися у спеціально відведений час:
– з 6.00 до 9.00,
– з 16.00 до 19.00.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x