Вирішив прогулятися: у Черкаському районі поліцейські розшукали зниклого хлопчика

Вирішив прогулятися: у Черкаському районі поліцейські розшукали зниклого хлопчика

11-річного хлопчика з села Хацьки Черкаського району кілька годин шукав увесь особовий склад управління поліції та співробітників ювенальної превенції. Дитину знайшли за три кілометри від села. Про це повідомляють у пресслужбі ГУНП України в Черкаській області.

Про зникнення сина близько 22:00, 22 березня правоохоронців повідомили батьки. Вони розповіли, що менш ніж на пару годин залишили дитину саму вдома та пішли владнати свої справи.

Коли повернулися, то хлопчика в хаті вже не було. Батьки перевірили всіх знайомих, шукали сина самостійно, але безрезультатно.

Поліцейські Черкаського райуправління поліції у складі слідчо-оперативної групи, ювенальної превенції та сектору реагування патрульної поліції розпочали невідкладні розшукові заходи.

Шукали неповнолітнього в рідному селі, а також у навколишніх селах.

За кілька годин 11-річного хлопчика знайшли. Він був за три кілометри від дому. На щастя, протиправних дій проти зниклого не скоєно та загрози для його життя й здоров’я немає.

Хлопчик розповів поліцейським, що коли йому стало нудно вдома самому, він вирішив прогулятися вулицями, та в результаті − заблукав у темноті.

Батьки ж подякували працівникам поліції за те, що оперативно розшукали сина.

«Ми закликаємо громадян не бути байдужими, якщо бачите дитину без нагляду дорослих, негайно телефонуйте на 102», – наголошує начальник сектору ювенальної превенції поліції області Євгеній Карнаушенко.

 

Більше новин у нашому телеграм-каналі − https://t.me/novadoba              

 

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x